Ga naar de hoofd inhoud
MENU

Over Weekend Project

Hallo, ik ben Frank!

Ik ben een klusser in hart en nieren. Van sommige klussen doe ik op deze website verslag.

Ik klus voor eigen projecten maar ook voor anderen.

Deze klussen voer ik door de week maar ook in het weekend uit - waarschijnlijk zal jij vooral tijd in het weekend hebben, daarom zijn de klussen op de site toegespits op klussen die in een weekend kunnen worden uitgevoerd.

Op deze site deel ik al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij klusprojecten. Als je veel ervaring met klussen opdoet word je er vanzelf goed in - zeker als je een klus meerdere malen uitvoert.

Naast klussen staan op deze site ook aanbevelingen voor een optimale woonervaring. Eigenlijk gaat een geweldige woonervaring hand-in-hand met klusactiviteiten. Je klust immers om je woonervaring te verbeteren.

Als ik een nieuw klusproject oppak probeer ik eerst zoveel mogelijk informatie online te verzamelen.

Het viel mij op, vaak achteraf, dat veel informatie niet compleet was, of niet goed. Vaak vind je online standaard (verkoop)informatie waarbij een ervaringsperspectief ontbreekt.

“Dat kan dus anders!”

Ik wil mijn real-life ervaringen en onderzoek op deze site zo goed mogelijk neerzetten. Alleen zo hebben (weekend) klussers zoveel mogelijk goede en complete informatie.

Zie je ergens iets wat volgens jou niet klopt / of in jouw ervaring anders was? Laat het me dan weten.

Op deze site heb ik de verschillende projecten gegroepeerd onder een categorie.

Momenteel is de verdeling nogal eenvoudig naar Huis en Tuin. De site wordt regelmatig geupdate en er zullen meer artikelen onder deze twee categorieën verschijnen.

Mijn plan is om uiteindelijk meer specifieke categorieën aan te maken.

Ik hoop in elk geval dat je wat aan de aangeboden informatie hebt, én dat je het met veel plezier leest. Misschien moedigt het je aan om ook te starten met het verbeteren en vernieuwen in en om huis.

Tot slot zou ik je veel succes toe willen wensen met al jouw klusprojecten!

Frank

Contact

Stuur via deze link een bericht. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.