Ga naar de hoofd inhoud
MENU

Over Weekend Project

Hallo, ik ben Frank!

Ik ben Weekend Project begonnen om verslag te doen van alle klussen die ik in huis en tuin uitvoer.

Deze klusprojecten voer ik uit in het weekend, maar soms ook op doordeweekse dagen en in vakanties.

Ik ben de afgelopen 10 jaar nogal vaak verhuisd en heb dus ervaring met klussen in veel verschillende soorten huizen. Zo heb ik een tijd een appartement in het stadscentrum gehad, en daarna een wat grotere woning mét tuin, net buiten het centrum.

Mijn meest recente woning is een grote gezinswoning, met een behoorlijke voor- en achtertuin. Dit is opnieuw een echte kluswoning.

Naast klussen in en rond mijn eigen woning help ik ook regelmatig anderen met hun kluswerkzaamheden.

Op deze site deel ik al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij klusprojecten. Als je veel ervaring met klussen opdoet word je er vanzelf goed in - zeker als je een klus meerdere malen uitvoert.

Naast klussen staan op deze site ook aanbevelingen voor een optimale woonervaring. Eigenlijk gaat een geweldige woonervaring hand-in-hand met klusactiviteiten. Je klust immers om je woonervaring te verbeteren.

Als ik een nieuw klusproject oppak probeer ik eerst zoveel mogelijk informatie online te verzamelen.

Het viel mij op, vaak achteraf, dat veel informatie niet compleet was, of niet goed. Vaak vind je online standaard (verkoop)informatie waarbij een ervaringsperspectief ontbreekt.

“Dat kan dus anders!”

Ik wil mijn real-life ervaringen en onderzoek op deze site zo goed mogelijk neerzetten. Alleen zo hebben (weekend) klussers zoveel mogelijk goede en complete informatie.

Zie je ergens iets wat volgens jou niet klopt / of in jouw ervaring anders was? Laat het me dan weten.

Op deze site heb ik de verschillende projecten gegroepeerd onder een categorie.

Momenteel is de verdeling nogal eenvoudig naar Huis en Tuin. De site wordt regelmatig geupdate en er zullen meer artikelen onder deze twee categorieën verschijnen.

Mijn plan is om uiteindelijk meer specifieke categorieën aan te maken.

Ik hoop in elk geval dat je wat aan de aangeboden informatie hebt, én dat je het met veel plezier leest. Misschien moedigt het je aan om ook te starten met het verbeteren en vernieuwen in en om huis.

Tot slot zou ik je veel succes toe willen wensen met al jouw klusprojecten!

Frank

Mocht je een opmerking of vraag hebben stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.